17 Nisan 2009 Cuma

Ajan provakatör




Hakan Ünsal, nam- ı diğer Küçük Hakan..


Şu an Galatasaray'ın içerisindeki en büyük nifak tohumlarını Hakan Ünsal ekti, takım içerisindeki uyumu, başta Lincoln yabancılar aleyhine sürdürdüğü sistematik bir propaganda ile bozdu.


Tüm sorunların suçlusu tabii ki o değil, ancak provakasyonu en açık şekilde yapan kişi olarak, Galatasaray taraftarlarının en tiksindiği kişi konumunda sağlam bir yeri var.


Galatasaray zor duruma düştüğü zaman, gizleyemediği sevinci suratında parıldıyor.

Tıpkı kötü niyetini ve hayata paradan ibaret, şovenist bir gözlükle baktığını gizleyemediği gibi.


Florya çevresinde gezmesine müsaade eden herkes suçludur.
Bülent Korkmaz takımın başındaki üçüncü antremanında kendisini yanı başında oturtarak kariyerine çok büyük bir eksi ile başladı, bundan sonra toparlaması da zor görünüyor.

Blackburn'de yedek beklerken Galatasaray'a geri alındığında,
"Fatih Hoca için geldim" açıklamasını yaptığı an, aynı uçakla kendisini geri gönderecek basirette bir yönetim anlayışı hakim olsa idi keşke Galatasaray'da..Bugün Florya'da çok farklı bir ortamdan, çok büyük hedeflerden bahsediyor olurduk.




Share/Save/Bookmark

1 yorum:

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

Sezon başında kadromuz sürpriz olurdu kimse bilemezdi. Bülent Hoca geldi biz yine yanılıyoruz ama tek bir adam yanılmıyor. Küçük Hakan. Hafta başında veriyor kadroyu son bilgileri takım içi haberleri.

Revizyon revizyon dendi bir şey olduğu yok. Böyle gitmeyeceğini çok geç olmadan anlarlar umarım. İnsanlardaki bu umutsuzluk pek hayra alamet değil.