7 Nisan 2009 Salı

Lutfen alıcınızın ayarı ile oynamayın



Bazı hedefleri başarmaya çalışırken yaşanan süreç ona ulaşma anından daha zevklidir.


Karşı cinsten beğendiğiniz birini kovalarken yaşanılan mücadele süreci bu durumun bir örnegidir bazen, iş hayatında bir hedefe ulaşmak için gösterilen çaba da.


Uğrunda uykuların kaçtığı, fedakarlıkların yapıldığı hedef kimi zaman nankördür, kimi zaman göz açıp kapayana kadar geçer, kimi zaman ise kurulan hayal varılan noktadan daha tatlı olduğu için, hayal kırıklığı ile sonuçlanır.


Galatasaray- Fenerbahçe maçlarının olduğu haftada da bu kural işler. Maç doksan dakikadır, o dakikalar su gibi akıp geçer.

Maçı beklemekle geçen süre ise arızalı taraftarlarda sonsuzluk hissi uyandırır, gece ve gündüz rüyalarında sadece maç yaşanır.


Bu hissiyatı Galatasaraylı veya Fenerli olmayanlar, bir de futbolla alakaları Nike reklamlarından ibaret olanlar anlayamaz. Onlardan ricam şu:

Çevrenizdeki futbol aşıklarına bu hafta hoşgörülü yaklaşın, başka herhangi bir konuda konsantrasyon beklentisi içerisinde olmayın onlardan. Alıcılarınızın ayarı ile de oynamayın.


Kaybedenin havlu atacağı, bu sefer ilginç şekilde beraberlik halinde iki tarafın da nakavt olacağı büyük maçın haftası, tüm Galatasaray ve Fenerlilere kutlu olsun.


Tadını çıkarmaya bakın, gelecek hafta çok daha renksiz olacak.

Share/Save/Bookmark

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Oğlum alıcıların değil ama senin ayarlarında sorun var.

En kısa zamanda bir ayar vereceğim sana.

Lincoln Lincolnnn.

moonchile dedi ki...

metrobüsün tadını çıkarsınlar
bunları zorlasan istavroz da çıkarırlar

nkfvas