22 Haziran 2009 Pazartesi

Allah'ın sopası yok



Galatasaraylı futbolcular, bu kadar kaliteli bir kadroya rağmen kendilerini işlerine vermeyip, birbirlerine düşmek suretiyle Turkcell Süper Lig beşincisi olmanın cezasını çekiyorlar.


Avrupa Ligi ön elemesinde rakip Tobol Kostonay; Kazakistan ekibi. Şehir ülkenin kuzey bölgesindeymiş, Sibirya sürgünü diyebiliriz.


Galatasaray yönetimi ise ne kadar vizyoner olduğunu bir kere daha gösterdi.

Bir Dostoyevski romanından uyarlanma herhangi filmde karakter oyuncusu olarak Sibirya'ya sürülmüş kürek mahkumunu canlandırmaya fiziği çok müsait olan Gökhan Zan'ı transfer ederek, kuraya ivedilikle tepki vermiş oldular..


Kazakistan'ı UEFA'ya alanlara da selamlarımı gönderiyorum..

Share/Save/Bookmark

3 yorum:

shenem dedi ki...

:))hahah! kürek mahkumu iyi benzetmeydi,tebrix!!

Yasin dedi ki...

ben Galatasaray'in bu cografyada maclar yapmasinin sart olduguna inaniyorum.
Azerbaycan ve Iran basta, Kazakistan, Ozbekistan gibi uzak diyarlarda senede 1-2 mac programa uydurmak gerekiyor. Futbola ve batiya ilgi uyanmis durumda, gidip orada gonulleri fethetsek hic fena olmaz. Bu sekilde kurulacak koprulerle, belki 1 de futbolcu transferi; hic dusunmedigimiz maddi destekler gorebiliriz.

SINO dedi ki...

Tebrik için teşekkür ederim :)

Asya'ya açılma fikrine gelince, aynı fikirdeyim Abi ama Almanya kampından iki gün sonra 8-9 saat uçup Kazakistan'a gitmek, maçtan sonra hemen dönüp bir hafta sonra İstanbul'da rövanş oynayacak olmak bence hazırlık çalışmalarımız için iyi olmadı.

Geçen sene kötü hazırlık kampı geçirmenin acısını bütün yıl çektiğimiz için belki aşırı evham gösteriyorum..